Beredskapsfrø - et godt julegavetips

Ikke alltid godt å vite hva en skal gi til jul eller bursdag, i alle fall ikke til folk som har det meste. Hva med grønnsaksfrø for 400m2 kjøkkenhage til å ha i fryseren i beredskap? «Beredskapshagen» er en gave som varer, og som kan utgjøre en betydelig forskjell om forholdene skulle fordre mer selvberging. 

Frøene i Beredskapshagen fra Datsja, er sveiset inn i plasbelagte aluminiumsposer for å kunne lagres nedfrosset over lang tid.

Frøene i Beredskapshagen fra Datsja, er sveiset inn i plasbelagte aluminiumsposer for å kunne lagres nedfrosset over lang tid.

Pakken med beredskapsfrø består av 18 grønnsaks-slag med sorter valgt ut i samarbeid med dyrkingsveiledere i Norgro, og er et utvalg med tanke på dyrking over hele Norge. Frøene er delt opp i to års-porsjoner og det følger med en liten bok om dyrking under krevende forhold i en beredskapssituasjon.

Med 200m2 jord, et fornuftig utvalg grønnsaksslag, godt frø, enkle håndredskaper, litt kunnskap dyrking og bruk av lokale gjødselkilder, vil man de fleste steder kunne høste flere hundre kilo hver sommer.

Med 200m2 jord, et fornuftig utvalg grønnsaksslag, godt frø, enkle håndredskaper, litt kunnskap dyrking og bruk av lokale gjødselkilder, vil man de fleste steder kunne høste flere hundre kilo hver sommer.

Pakken har et design som passer godt på et gavebord.

Fra nå og ut desember gir vi et prisavslag på kr 250,- pr pakke. Bestiller du før 1.januar -18, får du den derfor til kr 1950,-. Eventuell porto på kr 170 kommer i tillegg. Prisen justeres tilbake etter nyttår.

Fra en av fryseboksene til frøleverandøren Norgro. På samme måte som de sikrer seg god langtidslagring av frø, kan du og jeg lagre våre egne beredskapsfrø i bunn av fryseboksen. 

Fra en av fryseboksene til frøleverandøren Norgro. På samme måte som de sikrer seg god langtidslagring av frø, kan du og jeg lagre våre egne beredskapsfrø i bunn av fryseboksen. 

Bestillinger i tilbudsperioden gjøres ved henvendelse direkte på mail   -  post@datsja.no , og går da utenom nettbutikken.

Betalingen skjer til Datsjas konto etter at bestillingen er bekreftet. 

Lageret vårt er begrenset, så det er førstemann til mølla. Skulle vi ikke klare å levere i tide før jul, gir vi beskjed om det.  For noen kan det kanskje være aktuelt å bestille nå, og få på nyåret.

 

Gartner Anders Nordrum