En nødvendig pause for bloggen Datsja

Vi beklager noen færre publikasjoner på bloggen det siste halve året. Helseutfordringer er dessverre uforutsigbart og kommer aldri beleilig i livet.

Et minne fra en russisk småhage nær Arkhangelsk

Et minne fra en russisk småhage nær Arkhangelsk

Fortsetter å samle kunnskap

Jeg har vært heldig med en stort sett god helse, men som før nevnt begrenser for tiden en vond skulder muligheten for skrivearbeid. Sånn er det altså nå, men både erfaringssamlinger, besøk og billedtaking går videre og gir grunnlag for nytt stoff så fort armen er med. Gode venner har bidratt med våronn for prosjektet Beredskapshagen her hjemme og Barbro holder den i gang. Vi håper å kunne holde et kurs i løpet av september - men må inntil videre annonsere det med forbehold.

Barbro holder prosjektet i gang

Barbro holder prosjektet i gang

Gjesteskribenter

Det er mulig vi er heldige å få noen gjesteskribenter inn, siden mange sitter på gode kunnskap om dyrking av kjøkkenhage i et beredskapsperspektiv. På fb siden til Datsja vil vi fortsette å legge ut aktuelle lenker.

 

 

 

Gartner Anders Nordrum